Cafetaria Corlaer

Nijkerk Gld, Gelderland


Bedrijfsinformatie Cafetaria Corlaer

Cafetaria Corlaer Cafetaria Corlaer opende haar deuren voor het eerst in 1994. Sindsdien zijn wij gegroeid, verbouwd en hebben we als bedrijf heel veel ervaring op kunnen doen. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij uw frites, snacks, broodjes en plate’s.

Altijd gezellig
Bij onze cafetaria kunt u natuurlijk uw frituursnacks bestellen en afhalen, maar kom ook eens bij ons eten! Met maar liefst 49 zitplaatsen binnen, 32 zitplaatsen op ons gezellige terras en voldoende parkeerruimte direct naast de cafetaria. Ook in de zomer kunt u koel bij ons binnen zitten, want er is airco aanwezig. En neem uw kinderen mee, want uiteraard hebben we kinderstoelen en een speelhoek!

Bestellen en bezorgen
Naast goede service bij de cafetaria zelf, regelen we ook bestellingen voor u. Bestellingen kunnen geplaatst worden via telefoon of fax. Bestellingen kunt u bij ons afhalen. Voor bedrijven kunnen we bestellingen met een minimaal bestelbedrag van €15,00 op locatie bezorgen. Wij rekenen hiervoor geen bezorgkosten.

Verantwoord snacken
Cafetaria Corlaer is aangesloten bij Verantwoord Frituren. Dat betekent dat wij bakken in vloeibaar vet, dat beter is voor de gezondheid dan vast vet, en bovendien dagelijks gecontroleerd wordt en bijna dagelijks ververst. Geniet dus op verantwoorde manier van onze snacks!

Voor iedereen wat wils
Eet u liever geen vlees? Geen enkel probleem. Wij hebben ook vegetarische producten, zoals de vegetarische hamburger, bonita, mini loempia’s, kaassouffle en kaassouflesse. Of heeft u even geen trek in een traditionele frituursnack? Probeer dan een van onze specialiteiten, zoals het Broodje Corlaer (broodje met een mexicano, gebakken uien, champignons, paprika en saus naar keuze) of een Broodje Bali (broodje met hete kip)!

Adresgegevens

Cafetaria Corlaer
Roetgensgoed 8
Nijkerk Gld, Gelderland
https://www.cafetariacorlaer.nl/
33 245 2148

Geen Vacatures van Cafetaria Corlaer

Cafetaria Corlaer heeft nog geen vacatures geplaatst.

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank