HR-Adviseur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Oost NL
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 01-10-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL zoekt een enthousiaste en proactieve

HR-Adviseur
(of ervaren HR medewerker die de potentie heeft om door te groeien naar een adviseursrol)
20 tot 24 uur

nieuwsgierig – communicatief sterk– proactief – energiek

Over de functie van HR-Adviseur
In deze veelzijdige rol als HR-adviseur ben je samen met de huidige HR-adviseur verantwoordelijk voor advies aan en ondersteuning van het management en de medewerkers bij het uitvoeren van het gehele personeelsbeleid. Je werkt veel samen met teammanagers en de MT-leden, zodat je goed op de hoogte bent van wat er speelt binnen onze organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd praktisch advies en zorgt voor een logische verbinding tussen de business en de ondersteunende teams.

Belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het mede uitvoeren, beheren en verbeteren van werkzaamheden met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom van onze medewerkers;
 • Adviseren van de (team)managers van de diverse business units bij werving en selectie, het opstellen wervingsprofielen, ziekteverzuim, loopbaanontwikkeling etc.;
 • Verantwoordelijk voor het verzuimtraject en onderhouden van contacten met Arbodienst, medewerkers en managers;
 • Beheren en up-to-date houden van personeelsregistratie systeem en dossiers;
 • OR zaken voorbereiden, vergaderingen bijwonen en acties opvolgen;
 • Medeverantwoordelijk voor het opvolgen/actualiseren van nieuwe wet- en regelgeving en het inzetten van ontwikkelingen op HR-gebied die passen bij de organisatie doelstellingen.
 • Oppakken van ad hoc HR gerelateerde projecten, zoals nu de aanschaf van een nieuw performance management systeem en de ontwikkeling van een leer- en kennisdelingsplatform.

Gestelde eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding personeel & organisatie of HR-medewerker met minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een HR-functie én de potentie om je verder te kunnen ontwikkelen naar de rol van zelfstandig HR-adviseur;
 • Óf een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HR/personeelszaken met 1 á 2 jaar werkervaring;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, hebt een resultaat- en doelgerichte werkhouding en bent communicatief sterk;
 • Je vindt zelfstandig werken prima, maar vindt het ook fijn om samen te werken;
 • Je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en toch het overzicht te bewaren;
 • Je hebt een proactieve houding. Je vraagt je vaak af hoe het beter, makkelijker, digitaler en of slimmer kan;
 • Verdere digitalisering van HR-zaken zijn voor jou projecten die je graag met Communicatie, Kennismanagement en IT aanpakt;
 • Je bent een doener met veel energie en goede dosis humor;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Als persoon ben je:
 • Actief, heb je een open, lerende en kritische houding met competenties als: nieuwsgierig, spontaan, oplossings- en resultaatgericht, teamplayer, integer, transparant en uiteraard nauwgezet.
 • Stressbestendig en houd je ook bij hoge werkdruk het overzicht en de rust;
 • Niet bang om door te vragen, heb je een kritische blik en ben je bereid om iets nieuws op te pakken;
 • Maatschappelijk betrokken.

Uren

20 -24

Meer informatie

De kernwaarden van Oost NL zijn betrokken, integer en vindingrijk. Deze uitgangspunten zijn voor ons net zo belangrijk als cijfers. Maatschappelijk rendement staat voorop, zo dragen wij óók bij aan de economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel.

Prettig werken vinden we belangrijk. Je kunt dan ook rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving. Je krijgt een eigen laptop en smartphone, zodat je in principe overal kunt werken. Met een thuiswerkvergoeding, een extra vergoeding voor kinderopvang en de mogelijkheid om parttime te werken is er een goede werk- en privébalans. Wij hebben een mooie regeling voor vergoeding van zowel de woon- werk als zakelijke kilometers. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het openbaar vervoer dat wordt 100% vergoed.

Over Oost NL
Oost NL is dé ontwikkelingsmaatschappij voor de provincies Gelderland en Overijssel (Oost-Nederland) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Wij zijn een publieke onderneming, hebben geen commercieel belang en nemen een onafhankelijke positie in tussen overheden, kennisinstellingen en ondernemers.

Ons doel is een bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke problemen, waarmee we ook investeren in onze economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel.

Oost NL helpt ondernemers in Gelderland en Overijssel te innoveren, investeren en internationaliseren. We doen dit door samenwerken en kennisdelen tussen ondernemers te stimuleren, innovatieprojecten te begeleiden, (buitenlandse) bedrijven aan te trekken, campussen, open innovatiecentra en fieldlabs te ontwikkelen en risicodragend te investeren in kansrijke en innovatieve ondernemingen.

Oost NL telt drie business units (Capital, Business Development en International) met ieder een aantal teams. De ondersteunende diensten zitten samen in de afdeling organisatieondersteuning. In totaal werken er momenteel bij Oost NL 130 medewerkers.

Looptijd functie: In eerste instantie krijg je een jaarcontract; hierop aansluitend is een vaste aanstelling mogelijk.
Standplaats: Apeldoorn
Salaris: Het bruto maandsalaris is uiteraard afhankelijk van opleiding en (relevante) werkervaring. Voor een HR-adviseur ligt het brutosalaris tussen de €2.800,- en de €4.300,- per maand.

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact op met Hermine Spaan, HR-adviseur, 06 28 909 179 (mag ook via whatsapp).

Solliciteren op de functie van HR-Adviseur
We nodigen je van harte uit om voor 21 oktober 2019 te reageren. Je kunt je CV en motivatiebrief sturen via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Selectieprocedure
• De selectie van de reacties vindt plaats op maandag 21 oktober.
• De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 23 oktober 2019.
• Een online assessment is standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HR, Human Resources, P&O, HRM Adviseur, HR Consultant

Informatie over Oost NL

Oost NL
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • Recruiter Onderwijs

  Toegevoegd op 09-10-2019 door Maandag® Utrecht

  De juiste match tussen school en kandidaat is waar jij voor staat. Wat heb je daarvoor nodig? Drang om te scoren en creativiteit! Klinkt dat goed? Bij Maandag® Onderwijs Utrecht ben je aan het juiste adres!Het zoeken, het vinden, het bemiddelen en het behouden van mensen voor Maandag® en onze klanten dat is jouw doel in het (werkende) leven! Want het draait om mensen in jouw functie als Recruiter. Je spant je dagelijks in om de juiste mensen aan Maandag® te binden. Als Recruiter maak je samen...

  Maandag®
 • Recruiter

  Toegevoegd op 08-10-2019 door Maandag® Zwolle

  Als recruiter bij Maandag® Onderwijs staat er één ding centraal in jouw werk: mensen. Niet zomaar ‘mensen', maar docenten. Jij begrijpt wat docenten in het onderwijs allemaal moeten doorstaan. Het positieve én het negatieve. Jij bent er. Want jouw werk stopt niet zodra jij een goede match hebt gemaakt tussen docent en school. Jouw telefoon staat altijd roodgloeiend en de LinkedIn berichtjes vliegen de deur uit. Stilzitten? Niet jouw ding als recruiter. Jij bent verantwoordelijk voor de in-,...

  Maandag®
 • Accountmanager

  Toegevoegd op 08-10-2019 door Maandag® Arnhem

  Ben jij sales gedreven, vastbesloten en ben jij een goede gesprekspartner voor scholen? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager!Je bruist van de energie en begint de dag op kantoor of op afspraak. Jij bent baas over je eigen agenda. Je krijgt een eigen klantenportefeuille. Bellen, bellen bellen, dat is wat je doet als accountmanager om aan je afspraken te komen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, daarom komt het goed van pas dat jij een doorzetter en een aanpakker bent met een gezonde dosis...

  Maandag®
 • Recruiter Onderwijs

  Toegevoegd op 08-10-2019 door Maandag® Arnhem

  Ben jij resultaatgericht, win je ieder spelletje en zie jij het helemaal zitten om kandidaten door en door te leren kennen? Dan ben jij onze nieuwe recruiter! Geen dag is voor jou hetzelfde als recruiter. Je checkt je mail, handelt sollicitaties af die zijn binnen gekomen. Je wilt die ene goede kandidaat vinden en bent vastbesloten om deze aan je te binden. Bellen bellen bellen, dat is wat je doet als recruiter om zoveel mogelijk potentiële kandidaten te spreken. Natuurlijk als je enthousiast...

  Maandag®
 • Recruiter bouw en civiel

  Toegevoegd op 04-10-2019 door Maandag® Arnhem

  Jij bent creatief, pro actief en resultaatgericht en wordt verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van professionals.Leuk nieuws! Jij wordt onze nieuwe collega recruiter bouw en civiel! Ons vakgebied bouw en civiel is een klein (nog wel) maar snel groeiend vakgebied.Samen met jouw collega accountmanager van dit vakgebied gaan jullie voor succes. Welk succes? Dat verschilt. Van het aannemen van een nieuwe contractant tot het plaatsen van een projectleider civiel bij een gemeente of...

  Maandag®

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank