Frontend developer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rijksoverheid
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 09-02-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Frontend developer
Belastingdienst


Functieomschrijving
"Wat mij motiveert is dat ik bijdraag aan de portaaloplossing die alle Nederlandse burgers en bedrijven gaan gebruiken." Jens Oomen - Frontenddeveloper team Digital Experience bij de Belastingdienst.

Bedrijfsonderdeel GBS ontwikkelt applicaties om de dienstverlening van de Belastingdienst te verbeteren. Dat is innovatief en resultaatgericht werk, binnen een snelle, wendbare cultuur waarbij de kwaliteit nooit uit het oog verloren mag worden. Het nieuwe team Digital Experience realiseert vernieuwingen van de internet portalen. Jij gaat aan de slag binnen dit scrum- en DevOps-team, dat bestaat uit collega's van uiteenlopende disciplines, zoals UX-designers en integratiespecialisten.

In jouw rol van frontend developer ontwikkel je webapplicaties die toegankelijk en up-to-date zijn. Zo draag je bij aan de optimale userexperience van burgers en bedrijven in Nederland. Je ontwerpt oplossingen en standaardcomponenten en integreert en implementeert deze om klanten een gepersonaliseerde beleving in hun contact met de Belastingdienst te bieden. Je richt je daarnaast op het vormgeven van een geïntegreerd en gepersonaliseerd portaal voor de medewerkers. Portaaltechnieken als HTML5, CSS3 en Javascript zijn de basis van je werk. Ook vind je je weg in het ontsluiten van APIs. We werken verder met systemen als WebSphereportal/SASS, LEAP, Vue en Frameworks.

Als frontend developer werk je in een zeer dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is en vorm moet krijgen. In sprints van twee weken ontwikkel je in samenspraak met de business applicaties die je na elke sprint ook daadwerkelijk in de productieomgeving installeert. Kortom, een unieke kans om aan de wieg te staan van de ontwikkeling van één portaal waarin burgers en bedrijven hun belastingzaken afhandelen.

Kortom, een unieke kans om aan de wieg te staan van de ontwikkeling van één portaal waarin burgers en bedrijven hun belastingzaken af kunnen handelen! Dus.

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Jens? Of wil je liever eerst eens praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Gestelde eisen

 • Je hebt hbo niveau en minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met portaaltechnieken HTML5, CSS3 en Javascript.
 • Je hebt kennis van design-thinking.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met WebSphere portal/SASS, LEAP, Vue enFrameworks.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • omgevingsbewustzijn
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • proactief

Herken jij jezelf ook hierin?
Je bent dol op je vak en altijd geïnteresseerd in de nieuwste trends. Daarbij signaleer je mogelijkheden om die ontwikkelingen en technieken in te zetten bij de verschillende portalen. Als frontend-developer wil je pionieren door vernieuwende oplossingen te realiseren. Je vindt het leuk om samen te werken met verschillende disciplines en om samen een succesvolle oplossing te implementeren. Met jouw drive en flair ben je een echte aanjager en zorg je dat ideeën ook echt gerealiseerd worden.

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 2.631 - € 4.809 p/m

Informatie over Rijksoverheid

Rijksoverheid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • Functioneel Applicatiebeheerder Suites

  Toegevoegd op 18-02-2019 door Maandag® Arnhem

  Als applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de applicaties, die door de medewerkers van het sociale domein worden gebruikt, effectief en efficiënt kunnen draaien. Ook zorg je ervoor dat de applicaties aan blijven sluiten op de informatiebehoeften van de gebruikers. En blijven functioneren in een veranderend applicatielandschap met bijbehorende koppelingen en netwerken.

  Maandag®
 • Senior DIV medewerker

  Toegevoegd op 18-02-2019 door Maandag® Arnhem

  Als medewerker Digitale Informatievoorziening (DIV) heb jij goede kennis van een groot gedigitaliseerd archief en kan jij goed zelfstandig werken. Jij houdt je onder andere bezig met het registreren en archiveren van documenten. Jij beheert een archief tot in de puntjes en je wordt blij als alle documenten gedocumenteerd zijn naar behoren. Daarnaast voer jij controles uit en houd jij je bezig met het selecteren en vernietigen van dossiers.Als senior DIV medewerker begeleidt je medewerkers op...

  Maandag®
 • (senior) Medewerker beheer & analyse

  Toegevoegd op 16-02-2019 door Rijksoverheid

  (senior) Medewerker beheer & analyse Belastingdienst Functieomschrijving ''Het massale berichtenverkeer tussen burgers, bedrijven en overheden, en de diverse belastingmiddelen binnen de Belastingdienst wordt ondersteund door de applicaties die ik beheer. Samen met mijn collega's garandeer ik de continuïteit van onze dienstverlening en ben ik betrokken bij vernieuwing en ontwikkeling binnen ons domein. Dat maakt mijn werk dynamisch en afwisselend.'' Robin Luiten, (senior) medewerker beheer &...

  ICTerGezocht
 • Ervaren Business Intelligence Consultant Trimergo Regio Midden - Zuid - Nederland

  Toegevoegd op 15-02-2019 door Trimergo BV

  Ben jij een BI’er in hart en nieren, communicatief vaardig, innovatief en wil jij meebouwen aan het BI-team binnen de Trivest Software Group? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Als BI-consultant ben je bezig om data om te zetten in informatie en bedrijven verder te helpen om data gedreven te werken. Met de juiste informatievoorziening leg jij de verbinding tussen Business en IT en ben jij van toegevoegde waarde voor klanten door je adviesrol op het gebied van procesverbeteringen ten...

  ICTerGezocht
 • Senior Netwerkbeheerder

  Toegevoegd op 14-02-2019 door Maandag® Zwolle

  Jouw specialisme is net werkenGeïnteresseerd in infrastructuur en netwerken? Lees dan snel verder over deze mooie kans om het Cisco netwerk van deze gemeente te beheren. Daarnaast ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de VM Ware omgevingen, Citrix en het beheer van Firewalls, AD en Windows Servers. Het gaat hierbij om een senior functie en daarom is ervaring met bovengenoemde zaken een grote pré. Daarnaast is het een mooie pre wanneer je gecertificeerd bent op het gebied van...

  Maandag®

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank