Begeleider - MVG - Triple C

Baan gegevens

 • Bedrijf: Akkolade
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Moeilijk verstaanbaar gedrag kan ontstaan bij de cliënten vanuit situaties van onrust en onduidelijkheid en dit kan leiden tot conflictsituaties.Je probeert dit zo goed mogelijk te begeleiden en te de-escaleren. Door je ervaring weet je gedrag op een juiste manier te interpreteren en weet je hierop in te spelen.

Je helpt de mensen om zo gewoon mogelijk te leven en je biedt hen daarbij de hulp bij nodig is. Je leert ze kennen en wat ze leuk vinden om te doen. Je biedt zoveel mogelijk aansluiting bij hun behoeften en mogelijkheden.

Je staat stevig in je schoenen en hebt een stabiele persoonlijkheid. Daarnaast heb je er gevoel en kennis voor om structuur, rust en stabiliteit op de groep te creëren. De cliënten ervaren hierbij een stuk vertrouwen en veiligheid wat zij hard nodig hebben.

Ben jij in staat is om denkend vanuit de cliënt te kunnen ondersteunen en handelen passend bij die specifieke vraag waarmee de cliënt op de crisis wordt geplaatst? Dan zoeken wij jou!

Gestelde eisen

 • Stevige persoonlijkheid
 • Rust
 • Overzicht
 • Stabiel
 • Diploma MBO Sociaal Pedagogisch Werk 3
 • Diploma MBO Sociaal Pedagogisch Werk 4
 • Diploma MBO Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3
 • Diploma MBO Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4

Uren

Contracturen bespreekbaar: 16 tot 36 uur

Salaris

FWG 40, conform CAO Gehandicaptenzorg

Meer informatie

Akkolade ondersteunt zorgteams bij het werven van een nieuwe collega. In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature bij jouw wensen aansluit.

Een tweede gesprek is met het zorgteam. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt altijd in dienst bij de zorgorganisatie. Akkolade ondersteunt jou tijdens het gehele proces met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan!

Ik heb interesse!
Interesse? Reageer dan via onderstaande knop en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking. Tot snel!

Bedrijfsprofiel

Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  In jouw rol van persoonlijk begeleider/coördinerend ondersteuner combineer jij intensieve zorg binnen de gehandicaptenzorg met de individuele begeleiding. Je werkt samen met je collega's op een woongroep en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding van de cliënten. Ook in moeilijke situaties ben jij vastberaden om de achterliggende gedachten boven tafel te krijgen.Als persoonlijk ondersteuner ben jij aanspreekpunt voor jouw collega-begeleiders. Naast...

  Maandag®
 • Coördinerend ondersteuner

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  In jouw rol als coördinerend ondersteuner combineer jij intensieve zorg met intensieve gedragsbegeleiding. Jij coacht jouw team en werkt daarnaast mee op de woongroep. Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van de ondersteuning aan cliënten. Ten behoeve van de cliënt wordt er gewerkt met een zorgplan. Dit zorgplan wordt gemaakt in dialoog met de cliënt en/of vertegenwoordiger en in samenwerking met andere professionals, zowel intern als extern. Als coördinerend ondersteuner coach en...

  Maandag®
 • Begeleider gehandicaptenzorg

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als (woon)begeleider binnen de gehandicaptenzorg begeleid je cliënten met uiteenlopende begeleidingsvragen. Je observeert, begeleidt, verzorgt en stimuleert de cliënten. Je stelt de cliënt centraal en voert, samen met je collega's, de ondersteuningsafspraken uit. Jij krijgt voldoening van je werk wanneer je kunt ontdekken wat de cliënt met zijn of haar gedrag duidelijk wil maken en geeft niet op totdat jij dit weet. Naast de begeleiding op de woning gaan de cliënten ook naar dagbesteding. Als...

  Maandag®
 • Woonbegeleider intensieve gehandicaptenzorg

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als woonbegeleider binnen de intensieve gehandicaptenzorg begeleid je cliënten met uiteenlopende begeleidingsvragen. Je voert, samen met je collega's de ondersteuningsafspraken uit. Je werkt met de methodiek ‘Triple C'. Jij vindt het belangrijk dat de cliënt centraal staat en vindt het een uitdaging om te ontdekken wat de cliënt met zijn of haar gedrag duidelijk wil maken. Naast de woning gaat merendeel van de cliënten ook naar een dagbesteding en ga jij als begeleider gezellig mee! De...

  Maandag®
 • Arts verstandelijke gehandicaptenzorg (AVG)

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als Arts verstandelijke gehandicaptenzorg (AVG) werk je met een bijzondere doelgroep met uiteenlopende problematieken. Denk daarbij onder meer aan: licht verstandelijk gehandicapten (LVG), lage sociale redzaamheid, mensen met autisme, dementie en psychiatrische- of gedragsproblematiek. Het betreft kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Als arts verstandelijk gehandicaptenzorg ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Je adviseert, behandelt en begeleidt cliënten. Je werkt nauw...

  Maandag®

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank