Backoffice Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: MRDM
 • Plaats: Deventer
 • Plaatsingsdatum: 27-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


MRDM bewerkt medische data van zorgaanbieders en patiënten. MRDM zorgt er met verschillende producten en diensten voor dat alle betrokkenen in de zorg over de juiste informatie beschikken om beslissingen te kunnen maken over de zorgverlening. We streven hierbij naar zinnige zorg: patiënten blijven zo gezond mogelijk, maar wanneer zorg toch nodig is, voegt de zorg maximale waarde toe. De juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste tijd!

Backoffice Medewerker (32-40 uur)

Als Backoffice Medewerker heb je een centrale rol binnen de organisatie en ben je onderdeel van het Shared Service Center. Je werkt nauw samen met de collega’s van de servicedesk om gezamenlijk zorg te dragen voor een optimale klantbeleving.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zoals artsen, kwaliteitsmedewerkers en researchverpleegkundigen van de verschillende ziekenhuizen of ketens. Het klantcontact is overwegend schriftelijk, maar incidenteel ook telefonisch.

De werkzaamheden omvatten onder andere het beheren van het usermanagement, het oplossen van account gerelateerde vragen en het opmaken, versturen en administreren van overeenkomsten. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening van de afdeling.

Gestelde eisen

 
Wat vragen we van jou:
• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt affiniteit met zowel de zorgsector als de ICT sector;
• Je kan zowel zelfstandig als in een team functioneren;
• Je bent administratief goed onderlegd;
• Je werkt secuur en hebt een proactieve instelling;
• Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift;

Uren

32 - 40 uur per week

Meer informatie

 
Werken bij MRDM
Het Shared Service Center is een enthousiast team waarin we resultaat- en klantgericht werken en elkaar ondersteunen waar nodig. Het Shared Service Center is verantwoordelijk voor kwaliteit, facilities, officemanagement en debiteurenbeheer.

Samen bepalen we de toekomst van de gezondheidszorg. Dat is de reden waarom we de besten in het veld aannemen die onze visie, waarden en enthousiasme delen. Wanneer jij komt werken bij MRDM, word je onderdeel van een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie. Het is leuk om bij ons te werken omdat we:

• graag van je leren en openstaan voor je ideeën;
• je aanmoedigen jezelf voortdurend te ontwikkelen;
• werken aan maatschappelijk relevante projecten die de gezondheidszorg verbeteren;
• internationaal werken;
• geloven in het handhaven van een positieve balans tussen werk en privéleven.

Is jouw interesse gewekt?
We kijken uit naar je cv en motivatie, die je kunt sturen naar werken@mrdm.nl. Voor vragen kun je bellen met Tessa Pet op 088-5700050.

Een screening maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces, eveneens het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.


Informatie over MRDM

MRDM bewerkt medische data van zorgaanbieders en patiënten. MRDM zorgt er met verschillende producten en diensten voor dat alle betrokkenen in de zorg over de juiste informatie beschikken om beslissingen te kunnen maken over de zorgverlening. We streven hierbij naar zinnige zorg: patiënten blijven zo gezond mogelijk, maar wanneer zorg toch nodig is, voegt de zorg maximale waarde toe. De juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste tijd!

MRDM
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • Parttime content medewerker voor een toffe uitgeverij van schoolboeken

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als content medewerker ga je op zoek naar actuele en inspirerende online bronnen. Je maakt hier werkbare lestips van voor de docenten. Docenten kunnen deze lestips namelijk opzoeken in de docentomgeving. Grote kans dat jouw content wordt gebruikt in de les! Je zorgt ervoor dat docenten meer variatie, actualiteit en inspiratie kunnen bieden in de les. Jij bent verantwoordelijk voor de content voor docenten natuurkunde in de bovenbouw van havo en vwo. Ben jij in de...

  YoungCapital
 • Tijdelijk fulltime medewerker personeelsadministratie bij Achmea in Apeldoorn

  Toegevoegd op 18-07-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? In deze tijdelijke functie van medewerker personeelsadministratie ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en muteren van personele gegevens rondom instroom van externe medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevestigen van deze gegevens via brief, mail of telefoon. Ook beantwoord je vragen over de invoer van de medewerkers.Tijdelijke functieDeze functie is van tijdelijke aard en start per direct. De functie loopt tot begin oktober. Vanwege een grote...

  YoungCapital
 • Word CAK en helpdeskmedewerker bij het Zilveren Kruis in Apeldoorn

  Toegevoegd op 12-07-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als medewerker Helpdesk en CAK ben jij het eerste aanspreekpunt voor zorgaanbieders die vragen hebben over de zorgadministratie van WLZ klanten. Je voert zelfstandig inkomende gesprekken met zorgaanbieders en handelt vragen afper mail en via het berichtenverkeer op het gebied van zorgadministratie, technische fouten en wet en regelgeving (WLZ).Samen met 5 collega’s ben je verantwoordelijk voor het verwerken van uitval en fouten in de administratie. Je bent...

  YoungCapital
 • Tijdelijk administratief medewerker bij Achmea in Apeldoorn

  Toegevoegd op 09-07-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? In deze tijdelijke functie van administratief medewerker heb je een ondersteunende rol aan de Acceptant binnen de Acceptatieafdeling Brand Bedrijven. Deze afdeling heeft de volledige focus op de co-assurantiemarkt. In de co-assurantiemarkt worden zeer complexe of (financieel) omvangrijke risico's verzekerd. Deze risico's zijn zo groot dat ze niet door één verzekeraar worden gedragen. Daarom treden er op één polis meerdere verzekeraars als...

  YoungCapital
 • Word tijdelijk managementassistent bij Achmea in Apeldoorn

  Toegevoegd op 09-07-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als managementassistent ben je verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, beheren van correspondentie en informatie en voor tijds- en prioriteitenbeheer van directieleden en senior managers. Je hebt inzicht in de activiteiten en strategieën van de unit waar de senior manager in werkt en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.Hoe ziet mijn dag er dan precies uit?Zodra er vragen en verzoeken binnenkomen ben jij degene die deze zelfstandig...

  YoungCapital

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank