Werkvoorbereider

Baan gegevens

 • Bedrijf: ESTEQ metaal & techniek
 • Plaats: Twello
 • Plaatsingsdatum: 01-09-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime (40 uur per week)
Werkvoorbereider’ m/v


Wie zijn wij?
ESTEQ metaal & techniek is specialist op het gebied van hoogwaardige en complete metaalbewerking, waarbij de wensen van de klant en het eindproduct centraal staan. ESTEQ heeft alle kennis en expertise in huis, om complete metaaloplossingen te bieden; van engineering tot het eindproduct en aflevering. Alles, in nauw contact met de klant. ESTEQ is een erkend leerbedrijf en is ISO en VCA gecertificeerd. ESTEQ is een innovatief, dynamisch en gedreven organisatie met ongeveer 25 medewerkers en ruim 12 jaar ervaring en expertise.

Wie zoeken we?
ESTEQ is op zoek naar een gedreven en daadkrachtige werkvoorbereider (m/v), die zelfstandig zorgdraagt voor de voorbereiding, planning en het opstarten van de productie. Je beheert de verkoop-, inkoop- en productieorders in ons ERP systeem (MKG). Je onderhoudt contact met de werkvloer over productievraagstukken en planning. Na productie worden de orders na gecalculeerd en geëvalueerd. Verbeterpunten worden vastgelegd voor een volgende keer. Als werkvoorbereider heb je een veelzijdig takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding en tijdige bestelling van materialen om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren.
Dit houdt in dat je de order uitwerkt, materialen bestelt en het leveringsproces bewaakt. Je voorziet de opdrachtgevers van de noodzakelijke informatie en bent het aanspreekpunt voor vragen. Je schakelt veel met engineers, werkplaats, opdrachtgevers, leveranciers en transporteurs. Je laat zaken niet op zijn beloop, houdt van doorpakken, gaat voortvarend te werk en je ben in staat bij te sturen waar nodig.

Functieomschrijving:
• Het bewaken van de gevraagde kwaliteit en levertijden;
• Zorgdragen voor de voorbereiding, planning en het opstarten van de productie;
• Het inkopen van materialen voor de projecten;
• Het zelfstandig plannen van eigen werkzaamheden;
• Telefonische contacten onderhouden met klanten en leveranciers.

Gestelde eisen

 
Wat wij van je vragen:
• Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde op MBO+ / HBO niveau;
• Werkervaring in een soortgelijke functie;
• Kennis op het gebied van plaat- en constructiewerk;
• Ervaring met Microsoft Word, Excel en Autocad 2D en 3D en ERP;
• Ervaring met Solid Works is een pré;
• Een flexibele houding en uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen;
• Goede kennis van de Nederlandse taal;
• Accuratesse en stressbestendigheid;
• Zelfstandigheid, maar ook teamspeler;
• Een kwaliteitsbewuste en resultaatgerichte houding;
• Een proactieve en servicegerichte instelling, out-of-the box kunnen denken;
• Ben je woonachtig in de regio en heb je een BE-rijbewijs, dan is dat een pré;
• Reistijd maximaal 30 minuten
• Een psychologisch onderzoek is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Uren

40

Meer informatie

 
Wat biedt Esteq?
Esteq is een gezond en groeiend bedrijf. Er heerst een prettige informele sfeer en er wordt met enthousiasme gewerkt aan uiteenlopende projecten. Wij bieden een baan met verantwoordelijkheid en met goede doorgroeimogelijkheden.
Verder bieden we een volledig en concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden (CAO Klein Metaal) dat geheel is afgestemd op het niveau van de functie en jouw capaciteiten.

Geïnteresseerd?
Is deze functie op jouw lijf geschreven en kom je ons team graag versterken, stuur dan een motivatiebrief en CV naar i.haagen@esteq.nl, t.a.v. Karl Haagen.

Meer informatie over ESTEQ vind je op www.esteq.nl

Informatie over ESTEQ metaal & techniek

ESTEQ metaal & techniek is specialist op het gebied van hoogwaardige en complete metaalbewerking, waarbij de wensen van de klant en het eindproduct centraal staan. ESTEQ heeft alle kennis en expertise in huis, om complete metaaloplossingen te bieden; van engineering tot het eindproduct en aflevering. Alles, in nauw contact met de klant. ESTEQ is een erkend leerbedrijf en is ISO en VCA gecertificeerd. ESTEQ is een innovatief, dynamisch en gedreven organisatie met ongeveer 25 medewerkers en ruim 12 jaar ervaring en expertise.

ESTEQ metaal & techniek
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • Architectenadviseur

  Toegevoegd op 26-10-2020 door Finstral BV

    Al meer dan 45 jaar is het Zuid-Tiroolse bedrijf FINSTRAL met succes actief in de sector van de bouwcomponenten. Als een van de toonaangevende fabrikanten van raam- en deursystemen en serres heeft FINSTRAL een sterke marktpositie opgebouwd in heel Europa. Met zijn eigen profiel, isolatieglas en elementproductie controleert FINSTRAL het hele productieproces van grondstof tot het afgewerkte raam en garandeert zo een continue kwaliteit uit één hand. Voor de verdere...

  Bind HR Solutions
 • Servicemonteur kozijnen

  Toegevoegd op 26-10-2020 door Finstral BV

    Wie zijn wij? Finstral B.V. in Apeldoorn behoort tot de Finstral Groep. Finstral ontwikkelt en produceert sinds 1970 kunststof en aluminium kozijnen, deuren en serres. Met 14 productielocaties, meer dan 1400 medewerkers en een productie van meer dan 800.000 kozijnen per jaar behoort Finstral tot de Europese markleiders in haar segment. Een A-merk in de kozijnenbranche. Taken en verantwoordelijkheden De servicemonteur voert zelfstandig binnen Nederland servicewerkzaamheden uit...

  Bind HR Solutions
 • Elektro/mechanisch onderhoudsmonteur

  Toegevoegd op 20-10-2020 door Royal Talens

    Ben jij onze nieuwe collega? Onze Technische Dienst breidt uit en daarom zoeken wij een enthousiaste: Elektro/mechanisch onderhoudsmonteur (fulltime) Als Elektro/mechanisch onderhoudsmonteur ben je samen met je collega’s van de Technische Dienst verantwoordelijk voor de (technische) staat van het machinepark. Daardoor speel je een belangrijke rol in het creëren en onderhouden van een werkomgeving waarin op een veilige en prettige wijze efficiënt gewerkt kan...

  Bind HR Solutions
 • Constructeur (ingenieursbureau)

  Toegevoegd op 13-10-2020 door Maandag® Zwolle

  Een ingenieursbureau op de Veluwe is ter uitbreiding van het team op zoek naar een constructeur/geotechnisch adviseur. Het ingenieursbureau houdt zich bezig met uiteenlopende projecten op het gebied van constructies, geotechniek en waterbouw. Het team waar je komt te werken bestaat uit ontwerpers, tekenaars en constructeurs. Als constructeur/geotechnisch adviseur ben je een belangrijke speler in het projectteam en werk je veelal aan civieltechnische projecten, maar ook bouwkundige projecten...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider civiel (projectbureau)

  Toegevoegd op 13-10-2020 door Maandag® Zwolle

  Voor een groot projectbureau op de Veluwe zoek ik een werkvoorbereider. De organisatie werkt aan landelijke projecten op het gebied van civiele techniek en realisatie. Ter versterking van het team zoeken ze een ervaren werkvoorbereider. Als werkvoorbereider civiele techniek ga jij je richten op diverse werkzaamheden ter ondersteuning van projecten. Je zult de projectomstandigheden inventariseren aan de hand van wensen van opdrachtgevers, omwonenden en andere belangenpartijen en de regelgeving...

  Maandag®

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank