Monteur Elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 23-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor het productie bedrijf Vion, actief in de vleesverwerkingsindustrie zoeken wij een monteur elektrotechniek, locatie Apeldoorn. Kan jij als geen ander storingen opzoeken en oplossen, zowel preventief als correctief, binnen de industriële productie systemen? Dan willen wij jou graag spreken!

Op locatie Apeldoorn van Vion, waarbij de slachterij een groot onderdeel van het proces is, draait de productie van maandag tot en met vrijdag, 52 weken per jaar. Omdat het één doorlopende productielijn betreft hebben storingen grote gevolgen. Jouw doel is deze tot een minimum te beperken en daarmee de productieperformance te verhogen.

Als monteur elektrotechniek hou je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel, elektrische apparatuur en bedrading.
 • Controleren van installaties en machines alsmede van de meet- en regeltechnische apparatuur met behulp van testequipment, om inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen.
 • Zelfstandig plannen en verdelen van eigen werkzaamheden om zo efficiënt en effectief mogelijk de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
 • Registreren van bestede uren en gebruikte materialen in het systeem.
 • Meedraaien met de consignatiediensten en het vierwekelijks werken op de zaterdag.

Als monteur elektrotechniek kan je een basissalaris verwachten tussen de 2500 en 3000 bruto per maand. Binnen Vion wordt er veen aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. de secundaire arbeidsvoorwaarden vertellen wij jou graag in een persoonlijk gesprek.

Gestelde eisen

Voor de functie Monteur Elektrotechniek zoeken wij iemand met het volgende profiel: * Vakgerichte Mbo elektrotechniek niveau 4 opleiding, bij voorkeur aangevuld met PLC trainingen. * Meedraaien met de consignatiediensten. * Eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem (er wordt een roostervrije dag doordeweeks ingepland). * Je bent flexibel, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid. * Je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • Uitvoerder beheer en onderhoud

  Toegevoegd op 22-03-2019 door Maandag® Zwolle

  Als uitvoerder beheer en onderhoud heb jij de dagelijkse leiding op de bouwplaats van de te onderhouden gebouwen. Jij bent als modern bouwplaatsmanager verantwoordelijk voor de technische en organisatorische begeleiding van één of meerdere projecten. Je geeft op een motiverende en inspirerende manier leiding aan het personeel dat werkzaam is op de bouwplaats.Als uitvoerder beheer en onderhoud houd jij contact met onderaannemers en leveranciers en signaleer je meer- en minderwerken. Je...

  Maandag®
 • Projectleider Bouw

  Toegevoegd op 22-03-2019 door Maandag® Zwolle

  Als projectleider bouw ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen bouwprojecten. Jij stelt zelf de projectplannen op en weet deze vervolgens te realiseren. Jij bent van a tot z betrokken. Vanaf de plannen tot aan de oplevering en daarna. Ook nazorg vind jij namelijk belangrijk en je staat garant voor de beste kwaliteit. Als projectleider bouw ben jij enthousiast en weet jij je team te motiveren. Samen bouwen jullie aan mooie onderhoud en renovatie projecten waar jullie trots op zijn! Daarnaast...

  Maandag®
 • (Junior) Projectmanager Bouw

  Toegevoegd op 22-03-2019 door Maandag® Zwolle

  Als projectmanager ben jij van a tot z betrokken bij het project waar jij zelf de verantwoording over hebt. Ook na de oplevering blijf je betrokken. Dit doe je omdat je er zeker van wil zijn dat alles naar wens is bij de opdrachtgever. Jij bent voor de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt en hebt dus goede communicatieve vaardigheden.Als projectmanager heb je verschillende taken. Zo zorg jij bijvoorbeeld voor de vergunningen, maak en bewaak jij de projectplanning en zorg jij ervoor dat de...

  Maandag®
 • Trainee Bouw Professional

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Arnhem

  Yes! Jij hebt net jouw opleiding bouwkunde afgerond en bent klaar om de arbeidsmarkt op te gaan!Ik bied jou de kans om als trainee in diverse functies bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.In alle functies komen diverse werkzaamheden voor, waarbij we in een eerste gesprek samen met jou gaan kijken waar je wensen liggen qua functies, trainingen en eventuele opleidingen.Welke opdrachtgevers kun je aan denken? Aannemers, ingenieursbureaus en de overheid. Mogelijkheden genoeg om...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider beheer en onderhoud

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Zwolle

  Als werkvoorbereider beheer en onderhoud ben jij een belangrijke spil in het team en vervul jij twee belangrijke rollen. Namelijk de rol als BIM-coördinator en werkvoorbereider. In de rol van BIM-coördinator stuur en bewaak jij het proces rondom engineering en realisatie. Hierbij toets jij modellen op kwaliteit, compleetheid en technische uitvoerbaarheid en zet je hiervoor acties uit. Jij bent een verbinder en regelaar rondom alle data binnen het project waarbij het model centraal staat. Het...

  Maandag®

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank