Strategisch adviseur zorgverkoop

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Deventer
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance


Algemene omschrijving

Als strategisch adviseur zorgverkoop ben je de spin in het web bij het proces van zorgverkoop. Dat betekent dat je het overzicht en de regie houdt op de budgetafspraken van Dimence. Je initieert en coördineert activiteiten die bijdragen aan het behoud en het vergroten van het marktaandeel en het daarmee samenhangende budget van Dimence. Daartoe ontwikkel je een verkoopstrategie die je vervolgens in overleg met de centrale organisatieonderdelen uitvoert. Onderdeel hiervan is het onderzoeken van mogelijkheden om meer omzet te genereren en het nemen van initiatieven om nieuwe vormen van financiering aan te spreken. Deze adviseur vervult een initiërende functie in het vormgeven van het verkoopproces aan gemeenten in het kader van de WMO.

De strategisch adviseur zorgverkoop onderhoudt de contacten met zorgverzekeraars en voert, binnen vooraf bepaalde kaders (zelfstandig) onderhandelingen met zorgverzekeraars en zorgkantoren. Je bereidt de zorgverkoopgesprekken voor en zorgt voor de aanlevering van de benodigde informatie aan verzekeraars. Na de onderhandeling coördineer je de administratieve afhandeling en bewaak je mede de realisatie van de gemaakte afspraken.

Verder lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van een visie op het financieel-economische beleid van Dimence vanuit kansen en bedreigingen in de omgeving. Het op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen in de markt is daarvoor noodzakelijk. Indien nodig vertaal je de ontwikkelingen naar concrete actieplannen die je zelf of in samenwerking met de decentrale organisatieonderdelen uitvoert.

De stichtingen Dimence, Jeugd GGZ, Transfore, Mindfit, De Kern, WijZ en Impluz vormen samen de Dimence Groep. Samen is het een keten van zorg. Een keten met basis GGZ en forensische psychiatrie, gespecialiseerde GGZ en maatschappelijlke dienstverlening en welzijn. Een grote, solide organisatie met goede relaties met zorgverzekeraars, huisartsen, politie, gemeentes en justitie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst.

Werken bij Dimence Groep betekent werken in een ambitieuze organisatie. De kernwaarden gastvrijheid, resultaatgerichtheid en veiligheid dragen bij aan het realiseren van de ambities.Vanzelfsprekend voel je je verbonden met deze kernwaarden. Je bent in staat je aan te passen aan een steeds veranderende omgeving.

Ben jij van nature een verbinder en weet jij op strategisch niveau het verschil te maken? Heb jij een bedrijfseconomisch hart? Wil jij verder aan de slag binnen een ambitieuze ggz organisatie waar jouw mening telt? Lees dan snel verder!

Voor de dienst Control, Financien en Informatievoorziening (CF&I) binnen de Dimence Groep zijn wij vanuit YER op zoek naar een strategisch adviseur zorgverkoop. CF&I is een van de vier ondersteunende diensten binnen de Dimence Groep.

Wij zijn op zoek naar een commercieel en strategisch adviseur met goede onderhandelingstechnieken die affiniteit en enige ervaring heeft binnen het sociale domein. Tevens iemand die procesmatig te werk gaat en het overzicht behoudt tijdens de waan van de dag.

Verder:

 • Heb je een studie op hbo of wo niveau afgerond in bedrijfseconomische richting.
 • Heb je bij voorkeur kennis van de zorgpakketten en ggz producten of andere financieringsstromen in de gezondheidszorg.
 • Ben je cijfermatig sterk, resultaatgericht, commercieel en communicatief vaardig.
 • Ben je zelfstandig en ondernemend, maar ook een sparringpartner voor je collega’s.
 • Weet je snel te schakelen en vlieg je bedrijfskundige vraagstukken creatief aan.
 • Heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor.
 • Bij voorkeur relevante ervaring in de zorgsector (zorgaanbieder of zorgverzekeraar)

Binnen de Dimence Groep kennen zij op dit moment de beweging van Overvloed. Zij zijn met een grote groep mensen aan de slag gegaan om te komen tot een gemeenschappelijke en inspirerende visie op de ontwikkelingen in de maatschappij en de rol van de Dimence Groep en de stichtingen daarin. Zij maken als het ware een “ontdekkingsreis” om er achter te komen op welke wijze zij een betekenisvolle en innovatieve bijdrage kunnen leveren voor de komen jaren. Dit moet zowel de Dimence Groep als de stichtingen helpen om zich verder op grensverleggende wijze te kunnen door ontwikkelen.

Gestelde eisen

Zie omschrijving van de vacature.

Uren

Zie omschrijving van de vacature.

Salaris

x

Informatie over YER Nederland B.V.

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!...
Lees meer over YER Nederland B.V.

YER Nederland B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
 • T-Mobile Apeldoorn zoekt collega Shop Advisor (20-24 uur p/w)

  Toegevoegd op 03-09-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? T-Mobile is op zoek naar collega´s die het leuk vinden om er samen alles aan te doen om zowel de klant als T-Mobile tevreden te stellen. Jij zorgt voor een win-win situatie, waarbij jij de volgende skills inzet tijdens een verkoopgesprek; flexibiliteit, empatisch vermogen, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, goed kunnen luisteren naar de klant en kansen signaleren én… altijd optimistisch! Je bent een echte achiever en houdt wel van een beetje...

  YoungCapital
 • Word fulltime installatie medewerker buitendienst voor KPN

  Toegevoegd op 31-08-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als installatie medewerker buitendienst bij KPN ga je zelfstandig op pad in de regio en werk je bij de klant thuis. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van installaties en voor het oplossen van storingen. Daarnaast heb je een adviserende rol: je adviseert de klant over hoe ze de producten van KPN nog beter kunnen gebruiken. Gedurende de dag heb je contact met planners van KPN over jouw opdrachten voor die dag. Kom je er alleen niet uit? Dan helpen je...

  YoungCapital
 • KPN zoekt parttime verkoopadviseurs in de regio Deventer - Hengelo

  Toegevoegd op 08-09-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Samen met 2 á 3 collega's haal jij in de ochtend het busje van KPN op! Je rijdt samen naar de locatie van de dag, dit zijn vaak druk bezochte plekken in grote steden en dorpen! In dit geval gaat het om de regio Hengelo - Deventer. Rondom de locatie zijn de potentiële klanten van KPN al ingelicht dat jullie op die dag daar zullen staan, de mensen die interesse hebben in de producten van KPN komen dus vanzelf naar jullie toe! Aan jou de taak om deze...

  YoungCapital
 • Houd jij van een feestje? Word freelancer Festivalwerk via YoungOnes!

  Toegevoegd op 07-09-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen? YoungOnes is een online platform voor freelancers om flexibel dagklussen op te pakken in de logistiek-, evenementen-,  promotie- en retailbranche. YoungOnes is een nieuwe B.V. met dezelfde oprichters als YoungCapital.Het werken als freelancer, hoe zit dat?Bij YoungOnes kan je aan de slag als freelance festivalwerker bij de meest toffe festivals en opdrachtgevers. Ga aan de slag als bar koning of koningin bij Pinkpop, als beveiliger bij Dominator,...

  YoungCapital
 • Begin je uitdagende sales stage bij StudentJob DE, AT & CH

  Toegevoegd op 23-08-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? StudentJob is een organisatie die valt onder YoungCapital, de kickstarter voor jong talent in het bedrijfsleven. Tijdens je stage is het aan jou om het succes op een Duitstalige markt uit te breiden. Dit ga je doen door nieuwe klanten aan te trekken, maar ook huidige klantenrelaties te onderhouden.Het is dus belangrijk dat je empathisch te werk gaat, maar daarnaast altijd hongerig bent om de deal te sluiten. Je houdt van interactie met mensen en het opbouwen van een...

  YoungCapital

ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank