Functioneel beheerder Sharepoint

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Zwolle
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 15-03-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Is Sharepoint beheren en functioneel inrichting is iets wat jij goed kan? Dan is het doorlezen van deze mooie functie een goed plan!


Als Functioneel beheerder hou jij je bezig met de migratie naar Windows 10 met Office 2016 (VDI-omgeving) en migratie naar Office 365. Jij gaat je bezighouden met o.a. gebruikersondersteuning. Dit doe je door het afhandelen van service- en informatieaanvragen. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen op het gebied van SharePoint. Heb jij de juiste kennis en weet jij dit op de juiste manier over te brengen? Dan kun jij van meerwaarde zijn voor deze mooie opdrachtgever.

Jij gaat je voornamelijk bezighouden met de migratie. Dit betekent dat jij ervoor gaat zorgen dat de organisatie op de goede manier wordt voorbereidt op deze migratie. Naast de voorbereiding hou jij je ook bezig met de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan het opstellen van een gebruikershandleiding en de controle hierop tijdens de uitvoeringsfase. Tijdens deze uitvoeringsfase is het belangrijk om de Office-Applicaties te testen en te beoordelen of deze nog steeds functioneel ingericht zijn. Samen met de applicatiebeheerder bepaal jij de juiste aanvliegroute op procesniveau.


Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij jouw wensen en ambities in kaart en zoeken wij een project dat past bij deze wensen en ambities binnen de (mogelijke) opdrachtgevers van Maandag. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het persoonlijke stuk wat in onze ogen belangrijk is voor het zorgen van een goede match. Kom jij met mij in een persoonlijk gesprek vertellen wat jouw drijfveren zijn?

Gestelde eisen

 •       Hbo werk- en denkniveau

 •       Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Functioneel Beheerder, waarvan minimaal 1 jaar met SharePoint 2010 en Office 2010.

 •       Aantoonbare kennis van Office 365

 •       Ervaring met vergelijkbare migraties 
  Aanbod

  Uren

  40uur

  Salaris

  EUR 2500 - EUR 3500

  Meer informatie

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 535 432

 • Informatie over Maandag® Zwolle

  De wereld van IT is volop in beweging, hierin kun jij als professional niet achterblijven. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse certificaten behalen. Uiteraard hoort hierbij een passend salaris, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot het voorwaardenpakket. Wil je meer weten over deze baan of over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Wachten met solliciteren is geen optie. Wie weet start volgende maand jouw nieuwe loopbaan al!

  Maandag® Zwolle
  Deel deze vacature:
  Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

  Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ApeldoornVacatureBank.nl.

  Laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Apeldoorn.
  • Junior Business Informatie Manager

   Vandaag geplaatst door Rijksoverheid

   Junior Business Informatie Manager Belastingdienst Functieomschrijving ''Autobelastingen zijn op alle fronten anders dan andere belastingheffingen én de autowereld is sterk aan verandering onderhevig. Dat maakt mijn werk nooit saai. Ik houd overzicht en breng veranderingen in onze heffingsprocessen stapsgewijs en in samenhang met de omgeving verder.'' Corné Kieboom - Business information manager bij de Belastingdienst. Burgers en bedrijven in Nederland én ook de politiek stellen steeds...

   ICTerGezocht
  • Delphi Software Developer - Apeldoorn

   Toegevoegd op 19-03-2019 door Neone Nederland B.V.

   Het ontwikkelen, beheren en verder perfectioneren van functionaliteit binnen ons regie- en planpakket (logistieke software) Het maken van Technische Analyses en Ontwerpen, Technische release notes, Protocollen Het (mede) beheren van diverse datacommunicatieservers en systemen Het (mede) beheren van interne databases voor calls/licenties/facturatie Het vertalen van functionaliteit in FO’s en Rapportages (management info opdrachtgever) Het doortesten van ontwikkelingen van...

   ICTerGezocht
  • Implementatie-Supportspecialist - Apeldoorn

   Toegevoegd op 19-03-2019 door Neone Nederland B.V.

   - Functionele inrichting van onze systemen bij opdrachtgevers - Applicatiebeheer voor opdrachtgevers - Goed kunnen uitvragen en vertalen van wensen in functionele beschrijvingen - Beantwoording van vragen en oplossen van problemen - Projecten kunnen uitvoeren en goede verslaglegging - Testen van releases en maken van release notes en handleidingen - Bemanning servicedesk en storingsdienst (met collega’s) - Briefings kunnen ontvangen van en kunnen maken voor onze ontwikkelaars (R&D)

   ICTerGezocht
  • Data analist

   Toegevoegd op 15-03-2019 door Maandag® Zwolle

   Analyseren kun je leren!Samen met andere analisten, ontwikkelaars, testers, en projectleiders ontwikkel je op projectmatige basis nieuwe hulpmiddelen voor collega's. Je werkt in een omgeving waar de sfeer informeel is, zodat jij je er snel thuis zult voelen. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen elkaar in rap tempo op. Daarvan houden we elkaar op de hoogte, zodat deze kennis mee kunnen nemen in nieuwe projecten. Jouw analyserende blik op de technische infrastructuur is van grote...

   Maandag®
  • DIV medewerker

   Toegevoegd op 15-03-2019 door Maandag® Zwolle

   Wil jij mee in de zaakgerichte omgeving? Lees verder en maak het mee deze beleving!Adviseren over (digitalisering van) gegevensbeheer en het inrichten, beheren en controleren hiervan zijn uitdagingen waar jij wel raad mee weet. Dat dit op een breed werkterrein is maakt jou alleen maar enthousiaster. Het geeft jou een voldaan gevoel om informatie toegankelijk te maken binnen de organisatie. Alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn op het gebied van gegevensbeheer, procesbewaking en...

   Maandag®

  ApeldoornVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Apeldoorn

  Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Apeldoorn? Op de ApeldoornVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

  ApeldoornVacatureBank.nl is onderdeel van:

  Stadvacaturebank